O primărie din Botoșani face angajări. A scos la concurs trei posturi
22/10/2023 08:33 in STIRI

Primăria orașului Ștefănești face angajări. Astfel, unitatea a scos la concurs un post de asistent medical comunitar, debutant – în cadrul Direcției de Asistență Socială, Compartiment Mediatori sanitari şi medicină şcolară. și un post de asistent social, debutant în cadrul Direcției de Asistență Socială, Compartiment Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice și Unitate de Îngrijire la Domiciliu.

Pentru postul de asistent medical comunitar se cer studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat si studii postliceale sau liceul sanitar prin echivalare, iar pentru postul de asistent social se cer studii absolvent cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Asistență socială, specializarea Asistență socială; aviz de exercitare a profesiei emis de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România;

Dosarele de concurs se depun până pe 2 noiembrie, proba scrisă are loc pe 10 noiembrie iar interviul pe 14 noiembrie.

Aceeași primărie mai caută să angajeze expert dezvoltare personală (specialist în formare, (expert categoria sub 5 ani) durată contract: determinată – 2 luni, norma 2h/zi, 21 zile/lună). Se cer studii superioare . Dosarele de concurs se depun până pe 2 noiembrie iar interviul este programat pe 10 noiembrie.

 

COMMENTS