Noi detalii despre cazul femeii omorâte în bătaie de soț din Botoșani. Ce au găsit anchetatorii
21/10/2023 12:07 in STIRI

O crimă îngrozitoare a avut loc într-un oraș din județul Botoșani. O femeie în vârstă de 58 de ani a fost torturată timp de cinci zile de către soțul ei gelos și, în cele din urmă, a fost ucisă în urma bătăilor primite. Bărbatul în vârstă de 60 de ani se află în prezent sub arest preventiv.

Miercuri, pe 18 octombrie, bărbatul din Flămânzi a sunat la numărul de urgență 112, anunțând că soția sa se simte rău și zace inconștientă în apartamentul lor. Echipele de ambulanță au sosit imediat la fața locului.

Bogdan Ursu, directorul medical al SAJ Botoșani, a declarat: "A fost găsită decedată, iar semnele clinice nu au necesitat măsuri de resuscitare. Pacienta prezenta multiple echimoze, fracturi abdominale și ale membrelor superioare și inferioare, toate fiind semne clare ale violenței fizice."

Poliția a fost alertată imediat, iar agenții sosiți la fața locului l-au interogat pe bărbat, încercând să afle circumstanțele evenimentelor. În cele din urmă, individul a mărturisit că și-a agresat soția.

El le-a povestit anchetatorilor că, fiind plecat mult timp de acasă pentru a lucra în construcții în afara județului, era mereu măcinat de bănuieli că soția lui îl înșală.

Valeriu Chihaia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, a declarat: "Pe fondul geloziei, agresorul și-a aplicat soției sale în repetate rânduri lovituri pe tot corpul."

Cei doi soți aveau cinci copii majori plecați în străinătate. Chiar dacă familia primea asistență socială periodic din cauza veniturilor mici, nimeni nu era conștient de conflictele violente care aveau loc în casa lor.

Ramona Elena Sadagurschi, inspector de asistență socială, a menționat: "Ei nu făceau parte din evidența compartimentului de asistență socială ca o familie problematică, deoarece nu au existat sesizări referitoare la situația lor conflictuală."

Individul se află în prezent sub arest preventiv și risca o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare, conform informațiilor furnizate de ProTV.

 

COMMENTS