ADS
ADS
ADS
Urmărire pe un drum din județul Botoșani după un șofer care nu a oprit la semnal. Ce s-a întâmplat după o goană de 2 kilometri
04/10/2023 12:12 in STIRI

Urmărire pe un drum din județul Botoșani după un șofer care nu a oprit la semnal. Marți, 3 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au efectuat semnal regulamentar de oprire, unui autoturism al cărui conducător auto nu s-a conformat, continuânu-și deplasarea.

S-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, pe o distanță de aproximativ 2 kilometri, când conducătorul auto a pătruns pe un drum blocat, neavând posibilitatea să înainteze.  

”Întrucât conducătorul auto nu a colaborat cu forțele de ordine a fost extras din autoturism și imobilizat, apoi a fost condus la sediul poliției. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

COMMENTS