ADS
ADS
ADS
Accident cu victimă la Botoșani! O tânără, beata și fără permis, s-a răsturnat cu ATV-ul într-un șant
02/10/2023 13:34 in STIRI

Pe data de 30 septembrie 2023, o tânără a fost rănită în urma răsturnării ATV-ului într-un șanț. Polițiștii de la Secția de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au fost alertați prin apel la numărul de urgență 112 cu privire la un accident de circulație în comuna Hudești, care a avut ca rezultat rănirea unei persoane.

Echipajul de poliție sosit la locul accidentului a constatat că o tânără în vârstă de 24 de ani, domiciliată în comuna Hudești, care nu poseda permis de conducere, se deplasa cu un ATV care nu era înmatriculat sau înregistrat. În timpul deplasării, aceasta a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

În urma accidentului, tânăra a suferit vătămări corporale, necesitând îngrijiri medicale specializate. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de alcool de 0,66 mg/l în aerul expirat. În prezent, poliția desfășoară cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, conducere a unui autovehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă", a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Foto: glasul sucevei

 

COMMENTS