ADS
ADS
ADS
Destinul crunt al unor părinți din Botoșani. I-au pierdut pe ambii copii. Denis a murit în accidentul de sâmbătă
02/10/2023 09:04 in STIRI

Părinții adolescentului mort în accident de sâmbătă seară de la Dumbrăveni au un destin crunt. După ce în urmă cu patru ani l-au pierdut pe fiul lor cel mare, Cosmin, care era bolnav, acum Nicoleta și Cristinel Dragu l-au pierdut și pe Denis. Acesta din urmă a murit într-un teribil accident de motocicletă.

„Ei sunt acum împreună, doi îngeri plecați prea devreme, nedrept de repede din această viață, poate într-un loc cu liniște si pace eternă. Însă e atât de trist și gol fără ei”, a scris pe contul de Facebook al Nicoletei Dragu o prietenă de-a acesteia.

Soții Dragu locuiesc acum la Cristești, însă o vreme au locuit la Ghilănești. Cei care îi cunosc vorbesc doar la superlativ de ei.

„Oameni respectosi, de treaba tare. Nu pot intelege cum li s-a dat atata durere”, a spus o prietenă de-a familiei Dragu.

Denis ar fi împlinit astăzi 18 ani

Botoșăneanul mort în accidentul de sâmbătă seară de la Dumbrăveni ar fi urmat să își sărbătorească, luni, ziua de naștere. Denis Mihai Dragu ar fi împlinit, pe 2 octombrie vârsta de 18 ani, dar și-a curmat viața după o cursă nebună cu motocicleta pe drumul european E 85 de la Botoșani spre Suceava.

El a pierdut controlul asupra motocicletei și a ieșit în afara părții carosabile. Pe motor se mai afla o adolescentă de 16 ani din comuna Curtești. Cei doi au fost găsiți în stare de inconștiență într-un lan de porumb. Denis a murit pe loc, iar prietena sa a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

„Minora este în comă, intubată și ventilată mecanic, fiind internată pe secția de chirurgie infantilă în sectorul ATI”, a comunicat Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Din primele informații transmise de polițiștii din Suceava, botoșăneanul nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu este înmatriculată.

COMMENTS