Măriuca, o copilă de 12 ani, din Botoșani a câștigat trofeul Festivalului „Constelația Necunoscută”
25/09/2023 17:18 in STIRI

O copilă de 12 ani, din Botoșani, a câștigat trofelul Festivalului „Constelația Necunoscută”. Este vorba despre  Mariuca Stan Muraru, care a strălucit în cadrul Festivalului “Constelația Necunoscută” din Vaslui, ediția cu numărul 52. Mariuca, în vârstă de doar 12 ani, a cucerit inimile juriului și ale publicului cu performanța sa artistică uimitoare a melodiei “And I Am Telling You I’m Not Going“, o creatie muzicala extrem de dificila, lansata in anul 2006 de Jennifer Hudson.

Această ediție a Festivalului “Constelația Necunoscută” a fost una de excepție, aducând laolaltă tinere talente din întreaga țară, și oferind o platformă unică pentru dezvoltarea lor artistică. Juriul, format din profesioniști recunoscuți în domeniul muzicii și al artelor, a avut sarcina dificilă de a selecta câștigătorii, având în vedere nivelul ridicat de competiție.

Componenta juriului pentru această ediție a festivalului a inclus personalități notabile din lumea artistică, compozitori, profesori de canto, producatori Radio si solisti de muzica, presedintele juriului fiind Viorel Gavrila- compozitor, dirijor, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

Juriul a avut dificila misiune de a evalua și de a alege câștigătorii dintr-o competiție extrem de puternică, iar performanța remarcabilă a lui Mariuca Stan Muraru i-a cucerit pe deplin. Ea a demonstrat un talent excepțional, precum și o maturitate artistică remarcabilă, care au făcut-o să iasă în evidență în fața celorlalți concurenți. Alături de Mariuca, alți elevi talentați de la Cheia Sol Music Studio au obținut premii impresionante:

 

Maya Mares, 9 ani – Trofeul de Bronz

Cosmina Chiru, categoria 8 ani – PREMIUL I

Elena Palanceanu, categoria 10 ani – PREMIUL I

Alessia Trofin, categoria debutanți – PREMIUL I

Iustina Dolache, categoria 11-12 ani – PREMIUL AL DOILEA

Sophia Murariu, categoria 11-12 ani – PREMIUL AL TREILEA

 

COMMENTS