ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 25 septembrie 2023
25/09/2023 09:20 in STIRI

Astăzi avem schimbări semnificative. Vestul și nord-vestul se încălzesc, în timp ce în restul țării temperaturile scad, dar rămân la nivele ridicate.

Maximele termice variază considerabil în funcție de locație. Pe litoral și în depresiuni, temperaturile pleacă de la 24-25 de grade Celsius, în timp ce în sudul Munteniei ating valori de până la 31 de grade Celsius.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, norii apar sporadic, dar vântul va sufla destul de insistent. Se menține o zi caldă, cu temperaturi maxime de până la 31 de grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, dimineața pot exista condiții de ceață. Cu toate acestea, soarele încălzește rapid atmosfera, iar după prânz, temperaturile ajung până la 30 de grade Celsius.

În Botoșani, cerul va fi variabil ziua și senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, predominant din sectorul nordic. Maximele termice vor varia, în general, între 24 și 30°C, în timp ce minimele vor coborî între 12 și 15°C.

Pe litoral, avem încă o zi senină și caldă, însă vântul bate destul de puternic. Temperaturile ating 26 de grade Celsius în aer și în jur de 22 de grade Celsius în apa mării.

COMMENTS