ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 19 septembrie 2023
19/09/2023 08:00 in STIRI

Marți, vremea va fi variată în întreaga țară, cu diferențe semnificative între regiuni. În sud și în est, cerul va fi senin și temperaturile vor fi plăcute. Norii vor apărea sporadic, iar vântul va sufla ușor. După prânz, temperaturile vor atinge 27 de grade Celsius.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, condițiile meteorologice vor fi favorabile pentru o zi frumoasă, cu cer variabil și vânt blând. Se pot înregistra 27 de grade Celsius în timpul zilei.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, se așteaptă ploi în special în zona Bucovinei și la munte, unde vântul se va intensifica. În restul zonelor, soarele va străluci în cea mai mare parte a zilei, cu temperaturi maxime de 26 de grade Celsius, în special în zona Iași.

În Botoșani, vremea se va menține caldă, cu cer variabil și înnorări în a doua parte a zilei. Pe parcursul zilei, pot apărea ploi scurte și fenomene electrice. Vântul va fi slab până la moderat, cu unele intensificări din sectorul sud-estic. Maximele termice vor oscila între 25 și 29°C, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 15 și 20°C.

Pe litoral, vremea va fi frumoasă și călduroasă, cu cer senin în cea mai mare parte. Briza va fi activă, iar temperaturile vor atinge 27 de grade Celsius pe plajă și 23 de grade Celsius în apă.

COMMENTS