ADS
ADS
ADS
Elevele care s-au păruit pe stradă, amendate de polițiștii botoșăneni. Anchetă deschisă și la liceul unde învață
12/09/2023 16:31 in STIRI

Elevele care s-au păruit, luni, pe stradă, au fost identificate și sancționate de polițiștii botoșăneni.  Acestea au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 500 de lei, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, respectiv, provocare de scandal.

”Totodată, sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Din câte se pare, disensiunile au pornit de la un băiat, în altercație intervenind și o a treia față. Bătaia dintre cele două a fost filmată, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu în acest caz.

Elevele învață la Colegiul Național ”A.T.Laurian” Botoșani și sunt în clasa XI-a. Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, și conducerea unității de învățământ a declanșat o anchetă, iar adolescentele riscă scăderea notei la purtare.

”Am fost înștiințat de conducerea liceului de acest caz. Elevele nu au avut predispoziții la a se încăiera în halul acesta. Se fac cercetări la nivel de poliție și liceu. Așteaptăm rezultatele cercetărilor efectuate de poliție, pentru că incidentul s-a desfășurat în afara perimetrului școlar. Sunt fete liniștite care nu au ridicat probleme, însă riscă scăderea notei la purtare”, a precizat Bogdan Suruciuc, inspectorul gemeral al IȘJ Botoșani.

 

COMMENTS