ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 7 septembrie 2023
07/09/2023 10:03 in STIRI

Joi, vremea rămâne prietenoasă pentru majoritatea regiunilor din România, cu excepția unor condiții de ploaie în zona montană și în sud-estul extrem. De asemenea, vântul va avea intensificări notabile în partea sud-estică a țării.

Temperaturile maxime vor varia semnificativ în funcție de regiune. În depresiuni, valorile termice vor porni de la 22-23 de grade Celsius, în timp ce în sudul și sud-estul României, temperaturile vor atinge 29-30 de grade Celsius.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, soarele va străluci deasupra cerului și temperaturile vor fi mai mari decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului.

În nordul Moldovei și în Bucovina, există șanse reduse de ploaie doar în zona montană, în timp ce soarele va domni în restul regiunilor. Maximele termice vor ajunge la valori plăcute, de cel mult 27 de grade Celsius.

În Botoșani, temperatura continuă să crească, cu un cer variabil. Vântul va sufla slab și moderat, predominant din sectorul nordic. Maximele termice se vor situa în general între 25 și 27 de grade Celsius, în timp ce minimele vor coborî între 13 și 15 grade Celsius.

Pe litoral, soarele va fi prezent în cea mai mare parte a zilei. Vântul va agita atmosfera, iar temperaturile maxime vor atinge 28 de grade Celsius pe plajă și 25 de grade Celsius în apele mării.

 

COMMENTS