Nenorocire într-o localitate din Botoșani! O femeie a fost împușcată mortal de soț
05/09/2023 09:49 in STIRI

O tragedie a avut loc luni seara într-o localitate din județul Botoșani. O femeie a fost împușcată mortal de soțul său din greșeală. Nenorocirea s-a produs în comuna Hilișeu Horia. Cei doi soți, Lenuța și Nicu, ambii în vârstă de 51 de ani, se aflau în locuință când bărbatul a luat o armă neletală cu aer comprimat pe care o deținea. În timp ce o manevra, aceasta a fost declanșată, iar bila s-a oprit direct în nevasta lui.

La fața locului au fost chemate de urgență cadrele medicale, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru femeie, constatându-se decesul.

Gospodăria a fost împânzită de polițiști, criminaliști, dar și un procuror care a preluat ancheta în acest caz.

„O familie de oameni ca lumea, care munceau aici la Școala Hilișeu Crișan”, ne-a mărturisit primarul comunei, Ioan Butnaru.

Cei doi soți erau foarte respectați în comunitate. Recent, ei s-au întors dintr-o vacanță și nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Cei doi soți au doi copii, respectiv o fată studentă și un băiat în Austria.

„Nu sunt consumatori, niciodată nu au făcut probleme de nicio natură, nici în familia lor”, a spus șeful administrației locale.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat de medicii legiști, iar bărbatul a fost ridicat pentru audieri. 

 

 

 

COMMENTS