Accident pe un drum din județul Botoșani produs de o șoferiță de 24 de ani. A ajuns cu mașina într-un lan de porumb
03/09/2023 17:11 in STIRI

Duminică, în județul Botoșani, s-a produs un accident rutier cu pagube materiale. O tânără în vârstă de 24 de ani a ajuns cu mașina într-un lan de porumb după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar. Evenimentul a avut loc în această dimineață pe DJ 294, care leagă Botoșani de Dângeni, și au fost implicate două autoturisme.

La locul accidentului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și echipament de descarcerare, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Tânăra de 24 de ani care se afla la volanul unuia dintre autoturisme a primit îngrijiri medicale la fața locului, deoarece a suferit un atac de panică, dar a refuzat ulterior transportul la spital.

Pompierii au luat măsuri pentru prevenirea incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismelor implicate în accident. Cazul rămâne sub investigația Poliției pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului rutier.

 

COMMENTS