Protest al unei firme de construcții. A oprit lucrările la Botoșani, din cauză că are de luat bani de la CNAIR
02/09/2023 09:49 in STIRI

O firmă de construcții a recurs la un protest mai puțin obișnuit. Aceasta a întrerupt lucrările de asfaltare a principalelor căi de acces în municipiul Botoșani, în semn de nemulțumire față de neîncasarea de unor sume aferente altei lucrări.

Societatea comercială Autotehnorom SRL din Suceava a sistat lucrările de turnare a unui nou strat de asfalt la intrarea în municipiul Botoșani dinspre Suceava, pe motiv că nu și-a primit toți banii pentru lucrările efectuate pe drumul național DN 29D Botoșani- Ștefănești.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, spune că nu poate pune presiune pe constructor, atâta timp cât contractul este încheiat între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutier și constructor. El consideră că acest gest este o formă de șantaj din partea firmei din Suceava.

„Noi fiind beneficiari indirecți, nu prea avem cum să intervenim pentru a urgenta lucrărilor. Cel mai trist este că s-a făcut doar o bandă. Mai bine nu se apucau deloc”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Autotehnorom SRL mai are în contract asfaltarea a altor două intrări în Botoșani, cea dinspre Ștefănești (de la Rediu până la intersecția cu strada Eternității, dar și dinspre Săveni, până la intersecția cu Împărat Traian.

 

COMMENTS