ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 2 septembrie 2023
02/09/2023 09:33 in STIRI

Sâmbătă se anunță o zi însorită și plăcută în majoritatea regiunilor țării, cu excepția zonei montane, unde norii vor face apariția după-amiaza, aducând câțiva stropi de ploaie pe arii restrânse.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, se vor bucura de o zi de vară adevărată, cu cerul senin sau parțial înnorat doar sporadic. Vântul nu va reprezenta o problemă, iar temperaturile maxime vor atinge confortabil 31 de grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, soarele va străluci în cea mai mare parte a zilei, iar termometrele vor indica temperaturi de până la 30 de grade Celsius. Cu toate acestea, în zonele montane, în timpul după-amiezii, se vor forma nori și pot apărea ploi ușoare pe alocuri.

În Botoșani, vremea va fi caldă, cu cer variabil pe timpul zilei și cer senin în timpul nopții. Vântul va sufla slab și moderat din direcția predominant nordică. Maximele termice vor oscila în general între 26 și 28 de grade Celsius.

Pe litoral, va fi încă o zi perfectă pentru plajă, cu soare strălucitor, briză activă și temperaturi maxime de până la 30 de grade Celsius în orele amiezii. Apa mării va rămâne caldă, cu temperaturi în jur de 27 de grade Celsius.

 

COMMENTS