Încă un medic a plecat anul acesta de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani prin demisie. Lucra la Terapie Intensivă
31/08/2023 03:21 in STIRI

Încă un medic a părăsit Spitalul Județean "Mavromati" Botoșani în acest an, prin demisie. Potrivit reprezentanților spitalului, persoana în cauză este Delia Negrescu, care a fost medic rezident în cadrul Secției de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din anul 2018. La scurt timp după finalizarea perioadei de rezidențiat, ea a decis să demisioneze din motive personale.

Conform informațiilor furnizate, contractul de muncă al medicului a încetat pe 31 martie 2023, prin acordul ambelor părți. Delia Negrescu a ales să se mute într-un alt județ pentru a fi aproape de familie.

Claudia Malancea, medic șef în cadrul Secției ATI a Spitalului Județean "Mavromati", a confirmat plecarea medicului și a menționat: "Din cadrul secției ATI avem o colegă care a plecat; ea nefiind din localitate și și-a dorit să fie alături de familia ei, la Iași, și a plecat."

În cursul acestui an, alți doi medici au ales să demisioneze din cadrul Spitalului Județean "Mavromati". Aceștia erau specializați în chirurgie toracică și, respectiv, chirurgie vasculară.

 

COMMENTS