Cros caritabil, la Botoșani, pentru a asigura ghiozdane echipate pentru 35 de copii. Care este taxa de participare!
30/08/2023 14:45 in STIRI

Primăria Municipiului Botoșani, în colaborare cu Rotary Botoșani, sprijină inițiativa tinerilor din Clubul Interact Botoșani și îi încurajează pe botoșăneni să participe la cea de-a șasea ediție a celui mai colorat cros de toamnă.

Evenimentul caritabil "Coloract" are ca scop susținerea a 35 de copii de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Dimăcheni pentru a începe noul an școlar cu ghiozdane complet echipate.

În data de 9 septembrie, sâmbătă, la ora 10:00, startul va fi dat din fața Sălii Polivalente "Elisabeta Lipă" din Botoșani. Traseul continuă pe Bulevardul "Mihai Eminescu", trece prin fața Colegiului Național "A. T. Laurian", apoi se îndreaptă spre Strada Cuza Vodă, trece prin fața localului "Facefood", iar cei 2,5 km se încheie în fața Prefecturii Botoșani, unde va avea loc evenimentul de pulverizare cu prafuri colorate non-toxice! Premii surpriză vor fi acordate primilor finaliști, cu o valoare totală de 1700 RON.

Taxa de participare este de 35 RON și include un tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, care servește drept bilet de intrare la cros, precum și prafurile colorate ce vor fi folosite la final pentru evenimentul de pulverizare.

Perioada de înscriere începe pe 28 august și se va desfășura zilnic între orele 12:00 și 17:00 până pe 3 septembrie, la parterul Uvertura Mall.

Menționăm că prafurile colorate, realizate manual de voluntarii Clubului Interact Botoșani, sunt non-toxice și nu pătează, conform unui comunicat transmis de Primăria municipiului Botoșani.

 

COMMENTS