Accident, luni noapte, pe un drum din județul Botoșani. O mașină a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe cupolă într-o curte
29/08/2023 13:52 in STIRI

Pe data de 28 august 2023, în jurul orei 23:40, a avut loc un accident rutier pe drumul județean 291D care leagă localitățile Dorohoi și Ibănești, în zona denumită Loturi Enescu.

Din primele investigații efectuate, se pare că un autoturism de marcă BMW, condus de către un tânăr șofer, se deplasa pe traseul Dorohoi – Ibănești. Într-o curbă la dreapta, șoferul nu a redus viteza corespunzător și a pierdut controlul volanului, iar mașina a părăsit șoseaua și s-a răsturnat într-o curte. Din fericire, în urma acestui incident nu au rezultat victime umane, ci doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost supus testului cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat că nu consumase alcool. Echipa de polițiști continuă cercetările pentru a determina cu exactitate cauzele accidentului și pentru a lua măsurile procedurale necesare în acest caz, conform informațiilor furnizate de DorohoiNews.

 

COMMENTS