Tradițiiile și destinațiile turistice din județul Botoșani, promovate la Târgul de Turism al României
28/08/2023 09:27 in STIRI

În perioada 9 – 12 noiembrie 2023, Complexul Expozițional Romexpo București va găzdui Târgul de Turism al României – ediția de toamnă, un eveniment la care va fi prezent și județul Botoșani.

Cu scopul de a promova destinațiile turistice, cultura, tradițiile și diversitatea gastronomică a județului, prin intermediul unui concept unitar, Județul Botoșani are oportunitatea de a participa în cadrul acestui eveniment, având un stand comun de prezentare. Alături de Municipiul Botoșani, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Botoșani și Municipiul Dorohoi, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Dorohoi, se unesc pentru a contribui la acest demers.

"Standul de promovare a destinației turistice Botoșani va fi amenajat într-un mod ce asigură o vizibilitate optimă pentru vizitatori și permite distribuirea materialelor de promovare. În acest sens, se va încheia un Acord de colaborare între Județul Botoșani, Municipiul Botoșani și Municipiul Dorohoi, care va reglementa participarea la eveniment, precum și obligațiile părților și alte detalii pentru buna desfășurare a acestei colaborări", transmit reprezentanții Consiliului Județean.

 

COMMENTS