ADS
ADS
ADS
Un bărbat a fost arestat preventiv după ce și-a agresat membrii familiei și a distrus bunuri din locuință
11/08/2023 19:12 in STIRI

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a agresat membrii familiei și a provocat distrugeri în locuința sa. Joi, pe data de 10 august 2023, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au propus schimbarea măsurii arestului la domiciliu cu arestarea preventivă pentru un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Hudești. Acesta este suspectat de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, a declarat: ”Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 9 spre 10 august 2023, în urma unui conflict spontan, acesta ar fi generat un scandal în locuință, în cadrul căruia și-ar fi agresat membrii familiei și ar fi distrus bunuri din locuință, precum și elemente de caroserie ale unui autoturism.”

Instanța de judecată a acceptat propunerea organelor judiciare și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului. Acesta a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

 

COMMENTS