Toate biletele oferite gratuit la concertul cu Richard Clyderman au fost epuizate în două ore
10/08/2023 18:00 in STIRI

Toate biletele gratuite pentru concertul cu Richard Clayderman au fost epuizate în doar două ore, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Filarmonicii Botoșani. În ziua de joi, melomanii au așteptat la coadă pentru a obține un bilet pentru unul dintre locurile disponibile în Centrul Istoric, în cadrul Festivalului Instituțiilor de Cultură.

"Am epuizat toate cele 1230 de locuri oferite gratuit publicului nostru în intervalul orar 12:00 - 14:00! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la Festivalul Instituțiilor de Cultură", au menționat reprezentanții Filarmonicii.

Pe data de 17 august, de la ora 19:00, Teatrul pentru Copii și Tineret Vasilache va prezenta spectacolul "Soacra cu trei nurori". În continuare, la ora 21:00, Teatrul Mihai Eminescu va aduce în atenția publicului piesa "Noaptea unui vis de vară".

Ziua de 18 august va fi dedicată Filarmonicii de Stat "George Enescu". Începând cu ora 19:00, în Centrul Istoric, vor urca pe scenă BACCARA, grupurile vocale BRIO SONORES și DIMMAS, AMADEUS, soprana Operei Naționale din Iași - ANA MARIA DONOSE, tenorul EUSEBIU HUȚAN și tenorul Operei Naționale din Cluj - FLORIN ESTEFAN, invitații orchestrei Filarmonicii "George Enescu". Aceștia vor fi dirijați de ALEXANDRU ILIE și XENTI RUNCEANU. Momentul cel mai așteptat al serii va fi recitalul invitatului special, RICHARD CLAYDERMAN. Atmosfera va fi încântată și de prestațiile THE SKY BALLET, SUPERCHILL (percuție), GIANCARLO PALENA (bandoneon) și OVIDIU LUP (pian).

Accesul publicului va fi permis începând cu ora 18:30.

 

COMMENTS