Atenție, șoferi! Polițiștii rutieri acționează, astăzi, pe toate drumurile din județul Botoșani, în cadrul operațiunii Speed Marathon
10/08/2023 11:02 in STIRI

Joi, 10 august, în județul Botoșani are loc operațiunea Speed Marathon pe drumurile publice. Scopul acestei operațiuni este să verifice respectarea regulilor legale de viteză și să prevină accidentele rutiere cauzate de conducerea cu viteză excesivă. Această activitate face parte din Programul Operațiunilor Europene 2023 al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL).

Echipajele poliției rutiere din cadrul Serviciului Rutier Botoșani și din subunitățile acestuia desfășoară activități pe întreg teritoriul județului în cadrul operațiunii Speed Marathon, care are loc la nivel național. Această acțiune are scopul de a preveni și combate principalele cauze ale accidentelor rutiere, cu accent pe nerespectarea limitelor legale de viteză.

Aceste activități vor continua zilnic până pe data de 13 august și au ca obiectiv creșterea conștientizării șoferilor cu privire la importanța respectării regulilor de viteză și la riscurile asociate conducerii cu viteză excesivă.

 

COMMENTS