Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează
10/08/2023 10:44 in STIRI

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Școala Gimnazială Lozna caută să angajeze un muncitor cu atribuții de fochist și îngrijitor. Condiţii specifice de participare la concurs pentru postul de muncitor cu atribuții de fochist: studii medii, iar pentru îngrijitor se cer studii medii sau generale. Dosarele de concurs se pot depune până pe 24 august.

Primăria comunei Hudești organizează concurs în data de 30.08.2023 pentru ocuparea a trei funcții contractuale de muncitor necalificat în Compartimentul Întreținere spații verzi din cadrul Serviciilor Publice ale primăriei Hudeşti, județul Botoșani. Toate cele trei posturi se doresc a fi ocupate exclusiv de persoane cu handicap. Condiții specifice: studii generale și certificat de încadrare în grad de handicap.

Direcția Servicii Publice – Botoșani organizează concurs în data de 29.08.2023 pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de medic veterinar. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 22.08.2023.

Școala Gimnazială nr. 1 Văculești caută să angajeze o secretară. Se cer: studii superioare și cel puțin cinci ani de vechime în muncă. Data limită pentru depunerea dosarelor este 24 august.

Școala Gimnazială Concești angajează șofer cu jumătate de normă. Condiții specifice de participare la concurs: atestat de transport persoane și studii medii cu diplomă de absolvire. Data limită de depunere a dosarelor este 24 august.

Școala Gimnazială Dersca angajează șofer de microbuz cu jumătate de normă. Se cer studii generale și permis categoria D. Termenul limită de depunere a dosarelor este 24 august.

Primăria comunei Corni organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor debutant în Compartimentul administrativ. Se cer minim studii generale. Proba practică are loc pe 5 septembrie.

 

COMMENTS