Premii în bani pentru cei șase elevi din județul Botoșani cu media 10 la examenele naționale
10/08/2023 10:37 in STIRI

Ministerul Educației va acorda și în acest an stimulente financiare pentru absolvenții de gimnaziu și liceu care au obținut media 10 la examenele naționale din sesiunea iunie-iulie.

Din județul Botoșani, șase elevi vor primi premii în bani. Andra Mera, absolventă a Colegiului Național „Mihai Eminescu”, cu notă maximă la Bacalaureat, și Lavinia Pintilei, absolventă a Liceului „Regina Maria” din Dorohoi, se numără printre ei.

De asemenea, doi elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Ioana Zamfirescu și Vlad Crăciun, o elevă de la Colegiul Național „A.T. Laurian” - Amelia Bălan, și un elev de la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” - Marinela Larisa Patriu, toți cu nota 10 la Evaluarea Națională, vor fi premiați.

Conform prevederilor proiectului Ministerului Educației, absolvenții de gimnaziu cu media 10 la Evaluarea Națională vor primi un premiu în valoare de 2.000 de lei fiecare, în timp ce absolvenții de liceu cu media generală 10 în sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat vor primi câte 5.000 de lei fiecare.

 

COMMENTS