ADS
ADS
ADS
Înaltpreasfinţitul Părinte Serafim, Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale și de Nord, va sluji, duminică, la Mănăstirea Popăuţi
05/08/2023 17:32 in STIRI

Înaltpreasfințitul Părinte Serafim, Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale și de Nord, va sluji duminică, 6 august, la Mănăstirea Popăuţi din județul Botoșani.

În ziua anterioară, ÎP Serafim a participat la o ceremonie religioasă specială în satul Crăiniceni, comuna Horodiștea, la Mănăstirea „Sfântul Ioan Iacob de la Neamț”. Acesta este un așezământ monahal amplasat în localitatea natală a Sfântului Ioan Iacob Românul, iar în incinta mănăstirii se găsește chiar casa părintească a Cuviosului, care acum este amenajată ca memorial.

Aceste slujbe reprezintă momente deosebite pentru comunitatea locală și credincioși, deoarece sunt asociate cu sărbătoarea Sfântului Ioan Iacob Românul, și aduc ocazia de a participa la evenimente religioase speciale și de a primi binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Serafim, Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale și de Nord.

 

COMMENTS