ADS
ADS
ADS
Doi botoșăneni s-au ciocnit cu mașinile pe DN 17. După impact, un alt șofer a lovit o mașină implicată în accident
05/08/2023 13:50 in STIRI

Un accident rutier s-a produs pe DN 17, în zona satului Molid, comuna Vama, în apropiere de Suceava, în care au fost implicate două mașini conduse de doi botoșăneni.

Cristian, în vârstă de 38 de ani, din orașul Darabani, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară Mercedes Benz și o semiremorcă pe DN 17 în direcția municipiul Suceava spre Câmpulung Moldovenesc. În timpul deplasării, nu a păstrat o distanță suficientă față de un Opel condus în fața sa de către Victor, în vârstă de 50 de ani, din satul Poiana, comuna Vorona. Victor încetinise pentru a acorda prioritate unui pieton care dorea să traverseze strada. Ca urmare, cele două mașini au intrat în coliziune față-spate.

Victor a fost preluat și transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Câmpulung Moldovenesc pentru a primi îngrijiri medicale. De asemenea, o pasageră din Opel a primit îngrijiri medicale în ambulatoriu, dar nu au fost constatate vătămări corporale de către cadrele medicale, astfel că a refuzat transportul la spital.

Ulterior, în urma accidentului, pe același sens de deplasare, conducătorul unui autoturism VW, Gabriel, în vârstă de 22 de ani, din Sadova, nu a păstrat o distanță suficientă față de ansamblul de vehicule implicat în accidentul cu victime, și a intrat în coliziune față-spate cu semiremorca acestuia, provocând avarierea ambelor autovehicule.

Ambele mașini au fost avariate, însă nu s-au înregistrat răniți grav în urma celor două impacturi. De asemenea, nu s-a constatat că șoferii erau sub influența băuturilor alcoolice. Autoritățile au efectuat cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

 

COMMENTS