Un individ a intrat într-o casă de unde a sustras un telefon mobil și 200 de lei. La 3 ore de la comiterea furtului, a fost prins de polițiștii botoșăneni
03/08/2023 15:43 in STIRI

Un botoșănean a fost identificat de polițiștii din Ștefănești, la 3 ore de la comiterea unui furt. Miercuri, 2 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 37 de ani, din  comuna Ungureni, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

”Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în aceeași zi, ar fi pătruns fără drept,  în locuința persoanei vătămate, o femeie de 46 de ani, din orașul Ștefănești și ar fi sustras un telefon mobil și 200 de lei. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

 

COMMENTS