Anunț Nova Apaserv! Când va fi reluată furnizarea apei pentru locuitorii din Flămânzi, dar și celelalte șase localități afectate
03/08/2023 00:25 in STIRI

NOVA APASERV S.A. revine la comunicatul transmis în data de 01.08.2023, cu privire la întreruperea furnizării apei către utilizatorii din localitățile Zăicești, Bălușeni, Cristești, Coșula, Copălău, Frumușica, inclusiv orașul Flămânzi, și anunță că echipa de intervenție a societății nu a finalizat interconectarea tronsonului nou de conductă DN 315. Din acest motiv, termenul estimat pentru reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii afectați se prelungește până astăzi, la ora 12:00.

Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat, pentru evitarea producerii unor eventuale avarii și având în vedere configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi simțită diferențiat.

S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani își cere scuze față de abonații afectați și îi asigură că se va interveni cu operativitate pentru finalizarea lucrărilor, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus.

 

COMMENTS