Ateliere de caricatură, desen și chitară la Memorialul Ipotești
02/08/2023 15:54 in STIRI

În perioada 18-20 august, la Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție în subordinea Consiliului Județean Botoșani, se va desfășura Festivalul Seri Eminesciene: muzică, film, poezie și arte plastice. Evenimentul este organizat de Grupul de Acțiune Locală „Valea Bașeului de Sus” în parteneriat cu Memorialul Ipotești, fiind finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Pe durata festivalului, vor avea loc: concursul de muzică folk pentru copii și adolescenți, vernisări de expoziții stradale, workshopuri de poezie, caricatură, desen și muzică, proiecții de film artistic și documentar, un velotur, recitaluri de muzică folk și blues.

Memorialul Ipotești anunță înscrierea pentru workshopul de Caricatură și desen și workshopul Tinerii și muzica (chitară), care se vor ține la Ipotești, în perioada 18-20 august, începând cu ora 11.00. Atelierele vor fi coordonate de către profesorii: Bortă Ambrozie Ovidiu și Dolhescu Genoveva (caricatură și desen) și profesorii: Condraschi Robert Aurelian și Ciulei Liviu Daniel (muzică).

Condiții de participare:

– copii și tineri cu vârsta între 7 și 30 de ani, interesați de desen/muzică, dispuși să facă naveta între localitatea de domiciliu și Ipotești (Memorialul Ipotești nu asigură cazarea participanților la ateliere);

– copii și tineri cu vârsta între 7 și 30 de ani, înscriși pentru concursul de muzică folk (care au asigurată cazarea la Ipotești pe perioada festivalului).

Modalitatea de înscriere

Pentru înscriere, pe adresa de e-mail a Memorialului Ipotești – m.ipotesti@gmail.com – se va trimite un mesaj cu următoarele informații:

– nume și prenume;

– data (vârsta) și locul nașterii;

– specificarea workshopului;

– argumentarea intenției;

– telefon de contact.

Termen de înscriere: 10 august 2023.

 

COMMENTS