O nouă ședință de repartizare a posturilor în învățământ organizată de Inspectoratul Școlar Botoșani
02/08/2023 09:18 in STIRI

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani va organiza pe data de 17 august o nouă ședință de repartizare a posturilor în învățământ. Această ședință importantă va avea loc în Aula Colegiului Național ”A.T. Laurian”.

Ședința de repartizare este destinată completării normelor didactice pe perioadă nedeterminată sau determinată ale cadrelor didactice titulare. De asemenea, se vor lua în considerare cererile de completare a normelor didactice de predare pe perioadă determinată pentru cadrele didactice debutante și pentru situațiile de restrângere de activitate prin transfer sau detașare în interesul învățământului pentru restrângere nesoluționată. Candidații care au optat pentru detașarea la cerere vor fi repartizați în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la concursul național, sesiunea 2023.

De asemenea, vor fi repartizați candidaţii care au obţinut cel puţin nota de repartizare 7 la concursul naţional, sesiunea 2023. Sute de posturi sunt vacante în învățământul botoșănean, cele mai multe cu o viabilitate de un an.

COMMENTS