Accident într-o comună din Botoșani! Doi copii, de zece și opt ani, au fost răniți
02/08/2023 09:12 in STIRI

Un accident ce se putea termina tragic s-a petrecut marți, 1 august 2023, în localitatea Lozna. Din primele cercetări, se pare că un bărbat conducea un tractor care tracta o căruță. La un moment dat, acesta a virat pe un drum lateral, moment în care a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor. În căruță se aflau și doi copii, o fată în vârstă de 10 ani și un băiat în vârstă de 8 ani. În urma accidentului, ambii copii au fost răniți. Aceștia au fost preluați de echipaje de ambulanță și transportați la Spitalul Municipal Dorohoi.

Fetița a suferit un traumatism cranian cerebral și traumatism toracic, iar băiatul a suferit un traumatism cranian cerebral și plăgi escoriate. Copiii erau conștienți, au fost stabilizați de medicii de la Spitalul Dorohoi și apoi au fost transferați la secția de chirurgie infantilă a Spitalului de Pediatrie Botoșani.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Poliției Municipale Dorohoi care au început cercetările la fața locului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

Sursa: Dorohoinews.ro

 

COMMENTS