Spectacol jenant la Street Food Festival. O femeie din Botoşani a băut şi apoi a urcat pe scenă. Ce a putut să facă
28/07/2023 11:28 in STIRI

Spectacol jenant oferit, joi, la Street Food Festival. O femeie din Botoşani a băut şi apoi a urcat pe scena de la capătul Pietonalului Unirii înjurând publicul şi organizatorii. Scenele au avut loc sub ochii poliţiştilor locali, care au intervenit imediat.

Polițiștii locali au îndepărtat-o de pe scenă și pentru că nu a reușit să furnizeze date cu privire la identitatea sa, din cauza stării avansate de ebrietate, a fost condusă la sediul Poliției Locale, pentru efectuarea de verificări.

“În jurul orelor 18.00, polițiștii locali au observat că o persoană de sex feminin în stare de ebrietate s-a urcat pe scena amenajată la intrarea în Parcul Mihai Eminescu, adresând injurii și expresii jignitoare personalului aflat pe scenă”, susţine Poliţia Locală.

Ulterior, femeia a fost identificată, fiind dispusă sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 400 lei potrivit
prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În perioada 28 -30 iulie a.c., polițiștii locali vor acționa, împreună cu ceilalți parteneri instituționali, pentru prevenirea incidentelor, menținerea climatului de siguranță publică, fluidizarea traficului rutier, precum și pentru a asigura un răspuns ferm la orice faptă de natură ontravențională sau penală, cu ocazia evenimentului „Street Food Festival 2023 Botoșani”.

 

COMMENTS