Cosmina Chiru și Maya Mareș, două fetițe din Botoșani, premiate la un important festival de muzică
28/07/2023 11:06 in STIRI

In perioada 21-23 iulie a avut loc, la Moinești, Festivalul Național de Interpretare Muzicală pentru copii și tineri “Vis de Stea”, editia a XII-a, unde Botoșaniul a fost reprezentat cu multă mândrie de doua cursante ale studioului vocal CHEIA SOL: Cosmina Chiru și Maya Mareș.

Festivalul a adunat peste 200 de copii din România și Republica Moldova, iar juriul a fost format din personalități marcante ale muzicii românești: prof.Crina Mardare, artistii Aurelian Temișan, Nico, Luminița Anghel și compozitorii Mihai Alexandru, Viorel Gavrilă, Bogdan Dragomir și Claudiu Bulete.

Cosmina Chiru (7 ani) a interpretat melodia „Arlekino” și a reușit să câștige admirația publicului și a juriului, clasându-se pe Locul I, iar Maya Mareș (9 ani) a adus acasă Trofeul categoriei, interpretând melodia „Ardelean Show”. Cele două concurente au fost premiate cu trofee, diplome și premii in bani.

„ Maya Mareș și Cosmina Chiru au avut o interpretare formidabilă la acest concurs și, ca de fiecare dată, Botoșaniul a fost pe podium. Felicitări pentru toată munca depusă și mult succes la urmatoarele competiții la care vor participa în această vară!”, a declarat prof. Oana Pușcașu.

 

Cosmina Chiru: https://www.youtube.com/watch?v=vWc2nx6fMI4 

Maya Mares: https://www.youtube.com/watch?v=bxwSmM1j-oE

 

 

COMMENTS