Municipiul Botoșani va avea 15 stații de încărcare a mașinilor electrice. Vezi zonele unde vor fi amplasate!
27/07/2023 20:48 in STIRI

Municipiul Botoșani va avea 15 stații de încărcare a mașinilor electrice. Anunțul a fost făcut joi, în cadrul unei conferințe de presă, de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a declarat că investiția în valoare de 3 milioane de lei a fost aprobată și va fi realizată prin intermediul Agenției Fondului pentru Mediu.

Potrivit edilului, stațiile vor fi amplasate în următoarele zone: Victoriei, Ștefan Luchian 1, Ștefan Luchian 25, adiacent Teatrului ”Mihai Eminescu”, Sala Polivalentă, strada Primăverii, Bulevardul George Enescu nr. 4, ANL Cișmea, Parcul ”Mihai Eminescu” - lângă terenul de sport, ANL Bucovina, Bucovina 46.

”De altfel, avem și în implementare și în acest moment o stație care a fost finanțată prin programul transfrontalier România – Ucraina. Se află pe strada Vânătorilor, adiacent Sălii Polivalente, unde lucrările sunt în desfășurare. Vor fi amenajate câte două puncte de încărcare și vor fi stații rapide. Vom pune la dispoziție aceste stații de încărcare pentru a încuraja transportul ecologic și pentru a păstra Botoșaniul verde”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

 

foto: profit.ro 

 

 

COMMENTS