Două noi sensuri giratorii în municipiul Botoșani. Anunțul făcut de primarul Cosmin Andrei
27/07/2023 20:41 in STIRI

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat joi că după lucrările care au loc la marcajele rutiere în oraș, se va trece la înființarea a două noi sensuri giratorii. Este vorba de un sens giratoriu în intersecția Primăverii cu strada Sucevei și unul la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu cu strada Sucevei.

”În două-trei săptămâni finalizăm lucrările, iar etapele următoare privesc înființarea sensurilor giratorii în intersecția Primăverii cu strada Sucevei și Bulevardul Mihai Eminescu cu strada Sucevei. De altfel, de săptămâna viitoare, lucrările vor fi și pe tronsonul care continuă această investiție a noastră, ieșirea spre municipiul Suceava, pentru că avem astăzi șantier în municipiul Botoșani pe cele patru intrări, care sunt refăcute cu finanțare de la Compania Națională pentru Infrastructură Rutieră, lucrări în valoare de un milion de euro”, a precizat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

 

Edilul a spus că lucrările de pe Șoseaua Iașului au fost finalizate și că urmează marcajele rutiere, iar săptămâna viitoare se va continua cu lucrările pe drumul spre Suceava, ulterior ieșirea înspre Ștefănești, iar ultimul covor asfaltic va fi turnat la ieșirea spre Săveni.

 

COMMENTS