Un bătrân de 71 de ani a fost reținut după ce a agresat sexual o minoră
27/07/2023 13:27 in STIRI

Un bătrân de 71 de ani, care a agresat sexual o minoră în vara anului 2021, a fost reținut. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis, miercuri, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 71 de ani, din comuna Vlădeni, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

"Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în vara anului 2021, ar fi agresat sexual o minoră, în timp ce se afla la domiciliul comun cu aceasta. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă", a precizat Delia Nenișcu.

Bărbatul este chiar bunicul acesteia. În loc să o protejeze, bătrânul a batjocorit-o

Botoșăneanul reținut pentru că a agresat sexual o copilă este chiar bunicul acesteia. În loc să o protejeze, bătrânul a batjocorit-o. Totul a ieșit la iveală după ce tatăl minorei a sunat la Poliție și a făcut plângere împotriva bărbatului de 71 de ani din Vlădeni.

Fata a fost preluată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

  

 

 

COMMENTS