Scandal cu 11 persoane, în Centrul Istoric! Două femei și un bărbat s-au ales cu amenzi
26/07/2023 18:29 in STIRI

Un scandal a avut loc marți în Centrul Istoric din municipiul Botoșani. Nu mai puțin de 11 persoane s-au certat ca la ușa cortului în zona fostului cinematograf „Luceafărul”.

„În jurul orelor 12:30, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică și Pază Bunuri, care executau serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice în Centrul Istoric al municipiului, s-au autosesizat cu privire la un grup de 11 persoane care provocau scandal în parcarea amenajată în zona fostului cinematograf ,,Lucefărul”, creând un climat de nesiguranță pentru trecători”, precizează reprezentanții Poliției Locale.

Polițiștii locali au intervenit și au aplanat conflictul izbucnit între două familii. Totodată, aceștia au amendat trei persoane: două femei, D.S. – în vârstă de 56 de ani, F.R. – 60 de ani și un bărbat, F.B. – în vârstă de 61 de ani. Cele 3 persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 200 lei fiecare, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru provocarea și participarea la scandal.

 

COMMENTS