Efectele furtunii la Botoșani! Acoperișul unei case, luat de vânt, copaci căzuți peste mașini, dar și pe drumuri
26/07/2023 11:00 in STIRI

Furtuna de marți seară a produs pagube în județul Botoșani. Acoperișul unei case a fost luat pe sus de vântul puternic, copacii au căzut peste două mașini, iar arborii au blocat drumuri.

În urma manifestărilor meteo periculoase, în dispeceratul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani au fost înregistrate 30 de apeluri care semnalau diferite probleme, în special din cauza vântului puternic care a afectat rețelele de electricitate, dar și arbori doborâți la pământ.

Acoperiș luat de pe casă la Cordăreni

Pompierii voluntari din comuna Cordăreni au intervenit pentru degajarea unui acoperiș luat de vânt de pe o casă, care a căzut peste firele de electricitate. Aceștia au mai intervenit și pentru degajarea unor arbori căzuți pe partea carosabilă pe Drumul Județean 298.

La Dersca, copacii au pus la pământ și firele de alimentare cu energie electrică

În comuna Dersca, pompierii au intervenit pentru degajarea mai multor arbori căzuți pe partea carosabilă. Vântul puternic a pus la pământ și firele de alimentare cu energie electrică.

În Botoșani, un copac a căzut peste două mașini

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani au intervenit pentru degajarea unui copac căzut peste două autoturisme pe Calea Națională din municipiu. Autoturismele au suferit avarii minore.

 

COMMENTS