Un șofer din Botoșani s-a ales cu o amendă de 20.000 de lei. Ce i-au găsit polițiștii în mașină
25/07/2023 21:22 in STIRI

Un șofer din Botoșani s-a ales cu o amendă de 20.000 de lei după ce polițiștii l-au tras pe dreapta pentru control. El a fost sancționat pentru „nerespectarea prevederilor legale privind Codul Fiscal”.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 23 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, în zona de competență.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 30 de persoane și au fost controlate 27 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 27.000 de lei.

„Dintre acestea, o sancțiune în valoare de 20.000 de lei a fost aplicată unui conducător auto, în autoturismul căruia au fost identificate mai multe pachete de țigarete de proveniență duty-free, pentru care nu deținea documente legale de proveniență”, precizează sursa citată.

 

COMMENTS