Accident cu patru răniți, printre care un copil de 9 ani, produs de un botoșănean. Tânărul de 26 de ani avea alte preocupări la volan
25/07/2023 11:52 in STIRI

Un accident cu patru răniți, printre care un copil de nouă ani, a fost produs de un botoșănean de 26 de ani, care avea alte preocupări la volan. Evenimentul rutier a avut loc luni după-amiază, pe DN 17, în municipiul Vatra Dornei. Mitică A., din comuna Tudora, conducea autoturismul BMW, pe strada Calea Transilvaniei, din municipiul Vatra Dornei, circulând din direcția Bistrița către Vatra Dornei.

Când a ajuns într-o curbă la dreapta, pe fondul neatenției în conducere, având alte preocupări în timpul mersului, a lăsat volanul liber și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune frontală cu autoturismul Renault, condus de Alexandru C., de 20 ani, din municipiul Vatra Dornei, care circula regulamentar din sens opus.

Niciunul dintre șoferi nu era băut

În accident au fost răniți șoferul de 20 de ani, o tânără de 25 de ani, o femeie de 54 de ani și un copilaș de nouă ani, toți din Vatra Dornei, care se aflau în Renault. Aceștia au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale.

Nici botoșăneanul și nici șoferul de 20 de ani nu erau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

COMMENTS