ADS
ADS
ADS
Un tată din Botoșani își fugărește copiii de acasă pe motiv că nu sunt ai lui. Vecinii: „Am făcut nenumărate sesizări și nu s-a luat nici o măsură”
16/07/2023 23:35 in STIRI

Un tată dintr-o localitate din județul Botoșani își alungă copiii de acasă, susținând că aceștia nu sunt ai săi. Botoșăneanul locuiește în localitatea Brăești împreună cu concubina sa și cei trei copii, dar comportamentul său devine abuziv după ce consumă alcool.

Vecinii dezvăluie că cei trei copii, cu vârste cuprinse între patru și 11 ani, trăiesc în condiții insalubre și sunt supuși abuzurilor din partea tatălui lor. Ei povestesc că adesea copiii sunt forțați să petreacă nopțile pe stradă.

"Ținându-i responsabili de situație, tatăl lor, un alcoolic, îi izgonește seara din casă, declarând că nu sunt copiii lui. Noi, vecinii, am făcut numeroase sesizări, dar nu s-au luat măsuri. Noaptea mergem la ei pentru a-i ajuta pe copii să intre în casă", afirmă unul dintre vecini, care a informat redacția BotosaniNews despre această situație.

Mama copiilor este însărcinată și urmează să nască în curând, fiind internată în spital. Între timp, tatăl se comportă haotic acasă.

"Tatăl consumă excesiv alcool și aseară (vineri seară), din nou, a alungat băiatul în vârstă de opt ani din curte, spunând că nu este copilul său. M-am dus personal și am discutat cu el, am dus băiatul înapoi acasă. După câteva ore, l-am găsit plângând pe drum și o vecină l-a dus din nou acasă", mărturisesc vecinii.

 

COMMENTS