ADS
ADS
ADS
Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un accident de mașină
16/07/2023 23:32 in STIRI

 

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața duminică seară, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un cap de pod. Tragedia s-a întâmplat în localitatea Cerchejeni.

"La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și două ambulanțe SAJ. Aceștia au constatat că șoferul era scos din mașină", precizează reprezentanții ISU Botoșani.

Echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire tânărul nu a mai putut fi salvat.

Accidentul mortal a fost generat de neadaptarea vitezei într-o curbă. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, tânărul de 22 de ani care și-a pierdut viața în accident se deplasa pe drumul județean DJ 297, dinspre Sulița către Blândești. Într-o curbă la dreapta, botoșăneanul a pierdut controlul mașinii și a intrat în impact cu podul și gardul unor locuințe, apoi s-a răsturnat în șanț.

"În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. Acesta se afla singur în autoturism", precizează purtătorul de cuvânt al Poliției, Delia Nenișcu.

Tânărul decedat este din comuna Blândești. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

 

 

COMMENTS