ADS
ADS
ADS
O femeie externată din spital a hoinărit o zi întreagă, pe străzile din Botoșani. „Sunt toată udă și îmi e frig”
08/07/2023 11:26 in STIRI

O femeie externată din Spitalul Județean Botoșani a petrecut o zi întreagă în derivă pe străzile orașului după ce a plecat din unitatea medicală. Aceasta fusese internată cu vânătăi la un ochi și alte leziuni corporale, afirmând că a suferit o căzătură și s-a lovit. Medicii au decis internarea ei în vederea tratamentului medical, însă vineri dimineața femeia a solicitat să fie externată, semnând declarația în acest sens.

După părăsirea spitalului, femeia a hoinărit pe străzile din Botoșani ore în șir, ajungând înapoi la Unitatea de Primiri Urgențe în cursul nopții de vineri.

"Am umblat toată ziua pe străzi, sunt complet udă și mi-e frig. Nu știu unde am fost, sunt confuză. Nu am ajuns acasă", a comunicat femeia personalului medical.

În același timp, soțul femeii a încercat să afle unde se află aceasta și a efectuat mai multe apeluri către Unitatea de Primiri Urgențe. Acesta a manifestat și comportament agresiv, adresându-se cu injurii personalului medical. Femeia a fost preluată din nou de către echipa medicală și a primit îngrijiri suplimentare.

COMMENTS