Un nou parc în municipiul Botoșani, cu zone de sport și bănci SMART, dat în folosință
07/07/2023 14:29 in STIRI

Patrimoniul municipiului Botoșani deține o nouă zonă de recreere. Lucrările la parcul de pe strada Adrian Adamiu au fost finalizate, iar procesul verbal de recepție a fost semnat astăzi de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, după ce a inspectat noul obiectiv.

Parcul a fost amenajat pe o suprafață de 990 mp și include zone de sport, spații de relaxare, zonă verde și alei pietonale, bănci SMART.

Prin realizarea acestui obiectiv, va fi facilitat accesul pentru minim 600 de persoane (locuitori ai comunității marginalizate – conform Atlasul zonelor marginalizate) la activități sportive și recreaționale, în vederea reducerii gradului de marginalizare a acestora.

Zona de recreere de pe strada Adrian Adamiu a fost realizată în cadrul proiectului „Îmbunătățirea regenerării fizice, economice și sociale a comunităților marginalizate în municipiile reședință de județ din România/Îmbunătățirea regenerării fizice, economice și sociale a comunităților marginalizate în municipiile reședință de județ din România” – Programul Operațional Regional (POR).

 

COMMENTS