ADS
ADS
ADS
Accident cu trotineta electrică produs de un botoșănean de 34 de ani. A ajuns la spital
06/07/2023 19:29 in STIRI

Un botoșănean beat turtă s-a urcat pe o trotinetă electrică și a produs un accident. Miercuri, 5 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident de circulație, soldat cu victime omenești.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un tânăr, în vârstă de 34 de ani, din comuna Bălușeni, în timp ce se deplasa cu o trotinetă electrică pe strada Pacea, ajunge în intersecția cu Bulevardul George Enescu, moment în care pierde controlul asupra direcției de mers și cade pe partea carosabilă.

"În urma evenimentului, tânărul a suferit leziuni pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

COMMENTS