Razii de amploare cu „mascații” în Centrul Vechi. Zeci de persoane legitimate
04/07/2023 13:15 in STIRI

Luni, în intervalul orar 20:00-22:00, a avut loc o razie de amploare în Centrul Vechi al municipiului Botoșani. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, au organizat această acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru verificarea respectării normelor rutiere în zona Centrului Vechi.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 40 de persoane, dintre care 7 au primit atenționări cu privire la modul de respectare a normelor de conviețuire socială. De asemenea, au fost controlate 25 de autovehicule, iar 11 persoane au fost testate cu aparatul etilotest, din care două au fost depistate sub influența alcoolului, fiind sancționate în consecință.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 2.000 de lei, ca urmare a încălcării regulilor în zona Centrului Vechi din Botoșani.

 

COMMENTS