Tânără de 18 ani, din Botoșani, cercetată de polițiștii de frontieră după o plimbare cu mașina
04/07/2023 13:12 in STIRI

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări în legătură cu încredințarea conducerii unui autoturism, cu bună știință, unei tinere care nu deținea acest drept.

La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 20:30, în timpul unei misiuni specifice de supraveghere și control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi a oprit în trafic, în zona localității de frontieră Hilișeu Horia, un autoturism înmatriculat în România.

Proprietarul vehiculului este, de asemenea, anchetat. "Polțiștii de frontieră au procedat la legitimarea persoanei care se afla la volan și au constatat că este o tânără în vârstă de 18 ani, domiciliată în județul Botoșani. În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că femeia nu a obținut niciodată dreptul de a conduce. În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și încredințarea cu bună știință a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu deține permis de conducere", precizează Poliția de Frontieră.

 

COMMENTS