Un bărbat s-a prăbușit din picioare în poarta cimitirului. Doi polițiști de frontieră au sărit în ajutorul lui
25/06/2023 11:16 in STIRI

Un bărbat s-a prăbușit din picioare în poarta cimitirului. Norocul acestuia a fost că doi polițiști de frontieră se aflau în zonă și i-au oferit primul ajutor până la sosirea ambulanței.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în localitatea Cotu Miculinți. Cei doi polițiști, Gabriel și Ciprian, din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut, patrulau în zona respectivă și au ajuns, la un moment dat, în apropierea cimitirului din localitate.

Gabriel a observat în oglinda retrovizoare un grup de persoane care ieșeau pe poarta cimitirului. În câteva secunde, a observat că unul dintre bărbații din grup nu se simte bine, a oprit mașina și, în timp ce se îndrepta spre grup, bărbatul a leșinat.

Gabriel și Ciprian nu au stat o clipă pe gânduri și au preluat bărbatul inconștient. Cu greu au reușit să calmeze familia speriată și au solicitat imediat sprijinul unei ambulanțe. Până la sosirea ambulanței, polițiștii de frontieră au acordat primul ajutor bărbatului de 41 de ani, care și-a pierdut cunoștința de câteva ori, fiind nevoiți să îi facă masaj cardiac pentru a reveni.

Personalul medical l-a preluat pe Sorin și le-a transmis polițiștilor că intervenția promptă și acordarea primului ajutor sunt vitale pentru a salva vieți. Gabriel și Ciprian sunt polițiști cu 20 de ani de experiență.

 

COMMENTS