Botoșănean reținut după ce a încălcat ordinul de protecție. A mers la locuința părinților făcând scandal și amenințându-i
24/06/2023 11:58 in STIRI

Un botoșănean a fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție. La data de 23 iunie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 36 de ani, din comuna Vorona, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, distrugere și amenințare.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 22 iunie 2023, s-ar fi deplasat la locuința părinților săi, față de care avea ordin de protecție emis de o instanță de judecată, a distrus o ușă de acces, si i-a amenințat, provocându-le acestora o stare de temere.

”Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, distrugere și amenințare”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

COMMENTS