ADS
ADS
ADS
Zeci de automate de cafea vor fi ridicate de pe străzile din Botoșani. Măsurile luate de autorități
12/06/2023 19:18 in STIRI

Zeci de automate de cafea vor fi ridicate de pe străzile din municipiul Botoșani, ca urmare a faptului că acestea funcționează ilegal. Poliția Locală a identificat nu mai puțin de 47 de astfel de aparate de cafea care ocupă în mod abuziv domeniul public, funcționând fără plata taxelor aferente.

Acestea erau amplasate pe străzile Griviţa, Marchian, Calea Naţională, Bulevardul Mihai Eminescu, Mihail Kogălniceanu, Bucovina, Primăverii, Bulevardul George Enescu, Aleea Curcubeului, Săvenilor și Al. Donici.

„În conformitate cu atribuțiile reglementate de prevederile art.10 din Legea nr. 155/2010, precum şi de ale H.G. nr. 1332/2010, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră Corpuri Delicte din cadrul Poliției Locale Botoșani, au acționat în perioada 1 – 9 iunie a.c., pentru identificarea zonelor din municipiu unde sunt amplasate automate de cafea care ocupă în mod abuziv domeniul public (fără plata taxelor aferente).  Prin aparatul de specialitate al primarului, vor fi dispuse măsurile legale ce se impun. În perioada următoare, polițiștii locali vor continua acțiunile pe această linie”, a anunțat Poliția Locală.

Proprietarii au primit somații să ridice aparatele, însă, în cazul în care nu o vor face în termenul stabilit de autoritățile din Botoșani, vor fi amendați, iar automatele vor fi ridicate.

 

COMMENTS