Accident pe un drum național din Botoșani. Un tânăr a intrat cu mașina în copac. Intervenție contracronometru a pompierilor
30/05/2023 19:23 in STIRI

Un accident a avut loc marți, pe un drum național din Botoșani. Un tânăr de 21 de ani a intrat cu mașina într-un copac. Acesta circula cu un VW Golf 4 dinspre Dorohoi spre Botoșani și, pe fondul vitezei, coroborat cu lipsa de experiență la volan, fiind începător, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un copac, la Leorda.

Acesta a fost rănit și transportat la spital. Botoșăneanul de 21 de ani a fost scos din mașină de pompieri. 

„La caz au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Tânărul a fost scos din mașină de pompieri. Era conștient. A fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, susțin reprezentații ISU Botoșani. 

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului. Ei au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, deși în acest caz este vorba despre autoaccidentare.

Acesta este cel de-al doilea accident care a avut loc, marți, în județul Botoșani, după ce un șofer și-a făcut mașina praf în sensul giratoriu de la intrarea în municipiul Botoșani.

 

COMMENTS